Ahlsell kjøper regional VA-leverandør

Ahlsell Norge AS har gjennomført kjøp av selskapet Weels Betong & Plast AS med en årlig omsetning på om lag 55 MNOK.

Weels Betong & Plast har siden 1998 vært en anerkjent leverandør av VA-anlegg innen både betong og plastrør. Selskapet består av 10 ansatte lokalisert i Råde, som forsyner kunder innenfor flere bransjer i nedre Viken.

Les mer på ahlsell.no

Les mer om Weels Plast og Betong AS

Weels Betong og Plast ble grunnlagt i 1998, og har i dag 9 ansatte. Kundegruppene våre er hovedsaklig entreprenører, kommuner, vegvesen samt privatkunder.

Vi leverer komplette VA-anlegg, det meste innen betong og plastrør, samt kummer og tilbehør. Vi disponerer egen kranbil, og kan levere varer etter ønske fra kunden.

Takket være vårt gode samarbeid med de beste leverandørene i markedet kan vi tilby produkter med betydlig lengre levetid i forhold til standard utvalg. Vi utfører kjerneborring av kumgods på vårt lager/utsalgssted på Missingmyr. I tilegg fører vi renseanlegg, trykkavløp, pumpestasjoner, glassfibertanker, støttemurer, belegningsstein, forskalingsblokker m.m.

Vi har et stort varelager og har til enhver tid god tilgjengelighet på både aktuelle og spesialiserte varer.

Les mer om Weels Plast og Betong AS

Historien bak

Øystein Weel er gründeren bak Weels Betong & Plast AS.

Weels Betong & Plast AS startet opp i 1998. Øystein var tidligere maskinholder og entreprenør. Hovedsakelig med arbeid for landbruket. Derfor ble det i startfasen til Weels Betong & Plast satset på varer og tjenester til nettopp landbruket.

Øystein hadde et stort kontaktnettverk i  landbruks-bransjen, men brukte mye tid opp mot kommuner, samt de gamle vegstasjonene til Statens Vegvesen. Hans store styrke har alltid vært at han er ærlig, uredd og banebrytende i sin filosofi om at Weels Betong & Plast alltid skal kunne levere komplette VA anlegg.

Weels Betong & Plast har hatt en sunn vekst, og blitt større for hvert eneste år.  Vi er i dag 10 personer som har arbeidsplassen vår her.

Øystein og hans kone Lisbeth har bygget opp Weels Betong & Plast. De har har nå blitt pensjonister, men er fremdeles aktive i deler av bedriften.

Deres holdninger og kunnskaper lever videre i dag. I 2018 feirer bedriften sitt 20 års jubileum – og det samme året fyller Øystein 70 år.

Det blir en flott anledning til  å markere Weels Betong & Plast sin gode posisjon i VA miljøet, samt feire bedriften sin gründer.